Трудно
четвъртък, 1 юли 2010 г.
  Сутринта на юли (по-известно като Джулай - July morning - Uriah Heep )
Ей, добре е да има мечтатели, очакващи новия ден ... добре е и даже и аз го чакам :) Вижте как е планирано и текста на култовата за България песен тук или  традицията по принцип тук.
Да, да, ама ... това е една легенда за доброто и злото в която винаги побеждава ...слънцето и любовта. Ама, кой вярва в приказки ...? Все пак, добре е да има традиция, някой да помни и да очаква Дядо Коледа:)
Аз не мога да се въздържа да не изкажа своето възхищение от Цветана Пиронкова и разбира се на хората около нея, подкрепящи я безрезервно! Това са хората, които ще променят България и света. Вяра в способностите и безкрайни усилия (в случая - тренировки). Всички знаем, колко скъп спорт е тениса и колко жертви е направило семейството в името на победата. (За тези които не знаят: дядо й е известен художник, баща и майка й - известни спортист, а за да се включи в световния тенис са продадени земи и апартаменти, баща й и е треньор а брат й и е спариг партньор). Браво на такива личности, браво и ще стискаме палци да се класира на финал.
Да се върнем отново на въпроса - необходими ли са Дядо Коледа на децата и Джулая на по-големите? Аз мисля - ДА.Но, все пак, кога трябва човек да осъзнае ..., че "мирът на земята" е не реалистичен. Къде е границата между "напушен" и вечно пиян? Добре е само на Джулая да си напушен (пиян) и ако може да не излизаш от загражденията, понеже, миналата година видях доста надгробни плочи по скалите на северното ни Черноморие.
Е, стига толкова за днес - остават около 2 часа до изгрева на слънцето - ще им се насладя   Looking for love, with the strength of a new day dawning and the beautiful sun ...
 
Коментари: Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]





<< Начална страница
Някои неща са сложни и трудни, а могат да са прости и лесни! Затова ще споделя някои виждания, мисли и т.н.

Моята снимка
Име:
Местоположение: София, Bulgaria
Архиви
март 2008 / април 2008 / декември 2008 / януари 2009 / февруари 2009 / май 2009 / август 2009 / ноември 2009 / юни 2010 / юли 2010 / октомври 2010 / ноември 2012 /


Powered by Blogger

Абонамент за
Публикации [Atom]