Трудно
петък, 12 декември 2008 г.
  Подарък за Коледа, а защо не ... PS2
Реших да купя за Коледа Sony PS2 на сина си. Любопитното в случая е че миналата Коледа му купих PSP и съвсем наскоро му го откраднаха. Това, както той самият се съгласи е за него т.н. "шамар на живота" и няма смисъл да се повтаря. Като се замисля, всъщност той доста се привърза към PSP-то, тоест направо не се разделяше с него. Кражбата му предизвика тежки промени в малкото му мозъче. Започвам да се чудя дали да продължавам да му купувам такива скъпи играчки, които той явно не е в състояние да пази успешно или "когато си събере пари ще може да го оцени". Това не е ли прекалено разглезване, нормално ли е това да е подарък от "дядо Коледа", а следващата година какво трябва да му подаря ... PS3 ли ... това ли е "новото поколение", няма ли да стои прекалено много пред телевизора ... и т.н.
В интерес на истината аз не обичам да играя на игри, макар че съм IT специалист. Не е вярно статистическото, всеобщо прието мнение, че бащите купуват игри на децата си с тайната цел и те да поиграят.
Моля споделете и вашето мнение ... ако може! Времето е малко ... Да или Не!
 
Коментари:
ПС2 е яко. Може и под линукс да се подкарва. Най-добър чип Матрикс Инфинити 1.99 .Версията е важна.
Има различни видове ПС2 , преди да купя моя се консултирах с момчетата от Бушона и получих следната много важна информация:
Като цяло конзолите от серията SCPH -70004 до SCPH -77004 имат лошо охлаждане. /Старите дебели са по-добри като охлаждане /.
Според Бушона.ком най-добри са SCPH -77004 от "лошата" група'
По-лоши са най-новите които са с вътрешно захранване, защото това води до още по-лошо охлаждане.
Синът ми е мърляч, който чупи няколко пъти конзолата, но от www.bushona.com ми ремонтират чарка отлично. Споменавам така често сервиз Бушона защото са ми свършвали работа отлично, с предварително ясни цени и видимо разбиране на електрониката на дълбоко. Поздравявам ги!!!
Не съм съгласен с автора на блога, че бащите си купуват тайно играчки за себе си. Всеки баща е длъжен да се погрижи ПЪРВО за себе си.
Жените са причина за прикриване на фактите. Детето е продукт на нашите желания и следователно е функция от удоволствието наречено Sony Play Station, PSP или XBOX360 .Този виш егоизъм е абсолютно оправдан, защото той защитава възможността и желанието за просперитет на мъжът. Безтуй умираме по- рано от жените... А защо ли...?
 
Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]





<< Начална страница
Някои неща са сложни и трудни, а могат да са прости и лесни! Затова ще споделя някои виждания, мисли и т.н.

Моята снимка
Име:
Местоположение: София, Bulgaria
Архиви
март 2008 / април 2008 / декември 2008 / януари 2009 / февруари 2009 / май 2009 / август 2009 / ноември 2009 / юни 2010 / юли 2010 / октомври 2010 / ноември 2012 /


Powered by Blogger

Абонамент за
Публикации [Atom]